Klicka här för information från MAF och TOMER, med anledning av Coronaviruset

Rättvik- Rättviks Höstmarknad

Dalarnas län = W, Sverige

Karta över Sverige, Länsvis

Pressmeddelande från Rättviks marknad


Styrelsen för Rättvik-Boda Jordägare, som sedan 1891 ordnat marknad i Rättvik, har beslutat att ställa in höstmarknaden 1–3 oktober 2021 i Rättvik.

Anledningen är att vi ser det svårt att göra en höstmarknad med de restriktioner som finns i dagsläget. Det krävs ett stort arbete för att få det bra och godkänt och vi tror att det skulle komma många besökare och det innebär att det blir stor trängsel. Vi vill inte bidra med någon ökad smittspridning.

Det är nu den fjärde marknaden vi ställer in och det är mycket tråkigt. Alla lokala föreningar och företag drabbas och förstås alla knallar. Rättvik Boda jordägare är också påverkade.

Det är inte roligt att meddela detta igen säger Stina som är marknadsansvarig för Rättviks Marknad. Vi vill ju så gärna göra en marknad igen, vi har verkligen saknat ”marknadsvimlet” i Rättvik men det känns som ett för stort och ansvarsfullt uppdrag att genomföra i dagsläget. Vi återkommer förhoppningsvis med en härlig vårmarknad 6–8 maj 2022.

Vi har dessutom inget tivoli i år då de inte har bedrivit någon verksamhet under säsongen 2021. Tivolit är också en stor del av marknaden och marknadskänslan.


För mer information Stina Lovén Adeström 0722-81 75 75 Marknadsansvarig, Rättviks marknadKontaktperson(er) för marknaden


 


ArrangörArrangörens kontaktuppgifterTivoli


Andra marknader av samma arrangör


 

Sidan senast uppdaterad

2021-09-01 19:40:12